Câştigă cu www.smartgifts.ro bilete la concertele susţinute de Vonda Shepard in România

SmartGifts.ro oferă 8 bilete la concertele Vondei Shepard, din cadrul turneului european de promovare al celui mai recent album “Far from the Sun”, mai precis câte 2 bilete pentru fiecare din cele 4 oraşe în care va concerta artista: Cluj, Sibiu, Braşov şi Bucureşti.

Concertele celebrei cântăreţe din serialul Ally McBeal sunt organizate de Fundaţia Artmania. Acestea vor avea loc pe

-11 februarie la Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, ora 20:00;

-12 februarie, Sibiu, Casa de Cultură a Sindicatelor, ora 20:00;

-13 februarie, Braşov, Teatrul Sica Alexandrescu, ora 20:00;

-14 februarie, Bucureşti, The Silver Church, open doors: ora 20:00.

Tot ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia biletelor este să daţi RT (retweet) acestui post, pe twitter, adăugând hashtagul aferent oraşului în care doriţi să mergeţi la concert (ex: #cluj, #sibiu, #brasov ori #bucuresti) sau să postaţi un comentariu în care să ne povestiţi de ce doriţi să participaţi la acest eveniment specifincând în care dintre cele patru oraşe preferaţi să mergeţi la concert. Cei care nu aleg un oraş vor fi descalificaţi iar cei care aleg mai multe oraşe, în cazul în care vor câştiga nu vor putea schimba biletele pentru unele din oraşul lor.

Câştigătorii, aleşi aleatoriu dintre cei care postează un comentariu sau dau retweet postului, vor fi anuntaţi cu o seară înaintea fiecărui eveniment după cum urmează: în 10 februarie la ora 20:00 va fi anunţat numele câştigătorului celor două bilete pentru spectacolul de la Cluj, în 11 februarie la ora 20:00 va fi anunţat câştigătorul biletelor pentru concertul de la Sibiu, în 12 februarie la ora 20:00 va fi anunţat câştigătorul biletelor pentru spectacolul de la Braşov iar în 13 februarie ora 20:00 în va fi anunţat câştigătorul biletelor pentru spectacolul din Bucureşti. Fericiţii câştigători vor intra în posesia biletelor la intrarea în sala de concert pe baza buletinului de identitate.

Alte două bilete vor fi oferite ca premiu pe 13 februarie la #ValentineSweetParty, eveniment în cadrul căruia va avea loc lansarea oficiala a www.smartgifts.ro

Post by @CosminaSipos

17 Replies to “Câştigă cu www.smartgifts.ro bilete la concertele susţinute de Vonda Shepard in România”

  1. As vrea sa merg in #bucuresti, pentru ca “I only want to be with you” va fi melodia de la nunta mea, din luna Mai anul acesta.

  2. as vrea sa merg la concert in #sibiu pentru ca imi place Vonda Shepard si sunt fana nr 1 ALLY MCBEAL. va pup !!

  3. as dori sa merg la concertul din #sibiu si sa-i fac o surpriza fiicei mele de ziua ei.

  4. daca castig biletul la concertul ce va avea loc in #sibiu voi merge cu sotia mea si vom petrece o seara romantica.va multumesc!

  5. as vrea sa merg la concert in # bucuresti pentru a merge cu o buna prietena care vreau sa ii fac o supriza placuta pentru tot sprijinul oferit

  6. As vrea sa-i fac o surpriza romantica iubitei mele si sa o duc la concertul Vondei Shepard de la #brasov , din pacate bugetul nu-mi permite doua bilete (cred ca nici macar unul), asa ca speranta ramane ca poate pica din cer (sau de la SmartGifts) doua bilete. In orice caz Vonda ramane favorita mea clara, inca de pe vremurile cand o ascultam decat la Ally McBeal. Asta plus ca mi-ar mai trebui si mie o seara de relaxare, iar o seara mai perfecta decat un concert “Vonda Shepard” in Brasov alaturi de persoana iubita nu-mi pot inchipuii.

  7. Mi-as dori sa merg la concertul din #sibiu pentru ca melodiile ei mi-au insotit adolescenta, mi-au intensificat trairile si sensibilizat gandurile. Pentru ca am nevoie sa ma simt din nou ca atunci, adolescenta si fara probleme. Pentru ca am uitat sa ma bucur de lucrurile simple.

  8. As vrea tare mult sa merg la concertul din #bucuresti impreuna cu jumatatea mea, chiar daca nu sarbatorim Valentine’s day ar fi un mod minunat de a ne petrece o seara impreuna, pe muzica plina de romantism si energie a Vondei Shepard. Oricui va castiga, sa se bucure de premiu si de acest concert frumos!

  9. Me, me, pick me! Vreau sa-mi duc sotia la concertul din #bucuresti, ar fi un cadou foarte apreciat de Valentine’s Day.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *