Câştigătorii biletelor oferite de SmartGifts.ro la concertele Vondei Shepard

Câştigătorul celor 2 bilete oferite de SmartGifts.ro la concertul Vonda Shepard din Cluj, de mâine seară este @shallowshadow Felicitări!

În timp ce @andramuresanu câştigătorul biletelor la concertul Vonda Shepard din Sibiu se bucură pentru că a primit din partea @smartgiftsro o seară de pomină la un concert vibrant mâine seară @shallowshadow tocmai se întoarce de la eveniment. Mâna norocoasă care a ales-o pe Andra câştigătoare este a lui iYli, căreia îi mulţumin pentru ajutor.

iyli extrage numele câştigătorului din #sibiu

În această seară în timp ce Andra ascultă primele acorduri de pian la concertul din Sibiu, noi îl felicitam pe Sfantu Simon care a câştigat cele două bilete la concertul Vondei de mâine din Braşov.

Câştigătorul ultimelor două bilete din partea www.smartgifts.ro la concertul Vondei susţinut în Silver Church, Bucureşti, mâine seară este AdrianP. Îl felicităm călduros şi îi urăm distracţie maximă! Cât despre cele două bilete oferite de noi offline la #ValentineSweetParty cu ocazia lansării site-ului  acestea merg la Mara, fiica lui @infodeltaro

Acest post va fi updatat în fiecare zi până sâmbătă 13 februarie cu numele câştigătorilor biletelor din Sibiu, Braşov şi respectiv Bucureşti.

Post by @CosminaSipos

Vonda-Shepard

4 Replies to “Câştigătorii biletelor oferite de SmartGifts.ro la concertele Vondei Shepard”

  1. Va multumesc din tot sufletul pentru premiul acordat! Abia astept sa o vad pe Vonda, dupa care voi reveni cu detalii picante de la concert!

    Spor la dat premii! 😀

  2. Felicitari pentru toti oamenii pe care i-ati facut fericiti trimitandu-i la concertele Vondei Shepard, de asemeni acceptati inca odata multumirile mele pentru minunatul vostru premiu. In incheiere as vrea sa adaug “YOU GUYS ROCK!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *