Câţi bani scot din afacerea cu magazinul partener SmartGifts.ro?

Proprietarul magazinului, în loc de o remuneraţie fixă,  primeşte un profit-comision variabil în conformitate cu cantitatea de produse vândută în magazinul partener, ce se plăteşte de către SmartGifts.ro proprietarului de magazin partener, în fiecare lună pe data de 15, pentru volumul de produse cumpărate în luna precedentă.

În cazul în care comisioanele ajung să depăşească suma de 400 de lei, TVA inclus, proprietarul magazinului are dreptul să solicite plata comisionului anticipat.

Persoane fizice: La plata comisionului către proprietarul magazinului, din valoarea acumulată, 16% va fi scăzut pentru impozit.

PFA, Asociaţii, Firme: Proprietarul magazinului trebuie să elibereze factură fiscală către SmartGifts.ro pentru suma acumulată în contul magazinului.

În versiunea de faţă am stabilit un sistem variabil de comisionare a produselor din magazine, în funcţie de preţul stabilit pentru produse.

La preţul de bază al produsului al cărui comision este fix se mai pot adăuga maxim 4 lei. Profitul minim per produs este de 5 Lei – TVA inclus (care se acordă din preţul de bază al produsului) iar cel maxim de 9 Lei – TVA inclus (dacă selectezi preţul maxim al produsului).

Magazinul poate fi embedded datorită iframeului din secţiunea Magazinul meu şi pe siteuri sau bloguri personale.

Post by @CosminaSipos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *