Cui i-e frica de Virginia Woolf?

Recunosc cu sinceritate ca intotdeauna am avut un dispret fata de Stefan Banica junior. Toate bataielile lui de Shakin Stevens, vedetismele, blabla-ul major de la emisiunea Dansez pentru tine ‘Oameni buni, bine v-am gasit’, si poate nu in ultimul rand prestatia sa din Liceenii, m-au facut intotdeauna sa cred ca e doar fiul tatalui si cam acolo se opresc meritele sale.

Aseara l-am vazut pe Stefan Banica jucand in spectacolul Cui i-e frica de Virginia Woolf?. Vreau sa va spun cu mana pe inima ca Stefan Banica jr. este actor! Pur si simplu stie sa joace, te transpune in personajul sau, achiesezi fara sa vrei la gesturi si credinte si pleci din sala fredonand in minte Cui i-e frica de Virginia Woolf, asteptand ca de undeva, cineva, sa iti sopteasca Mie George, mie…

Despre Emilia Popescu, doar respect, in pofida reclamelor la activia in care evolueaza. Despre ea stiam ca e o profesionista de exceptie, am vazut-o in mai multe piese si m-am relaxat, trecut fiind prin toata gama de emotii a unui spectator de teatru, de catre aceasta actrita completa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *