Sunt o persoană creativă, dezvolt un brand original şi vreau să îmi împart arta cu toţi cei interesaţi. Care să fie oare modalitatea cea mai potrivită?

Îţi spunem noi! Modalitatea cea mai potrivită de a le permite prietenilor şi tuturor celor interesaţi să se bucure de design-urile tale este un magazin partener pe platforma noastră interactivă.

Smartgifts.ro îţi permite să îţi deschizi propriul tău magazin online, fără să trebuiască să apelezi la vecinul programator şi verişorul designer pentru un site sau fostul coleg de generală de la xerox pentru a reuşi să scoţi un tricou, care de cele mai multe ori nu iese aşa cum ţi-ai fi închipuit pentru că tuşul nu e culoarea potrivită, printul are punctuleţe şi dunguliţe nedorite, iar costurile te bagă în insolvenţă.

Tot ce trebuie să faci pentru a-ţi putea deschide un magazin propriu prin SmartGifts.ro este să te înregistrezi pe www.smartgifts.ro să accesezi categoria Magazinul meu şi să selectezi opţiunea Deschide Magazin. Deschiderea magazinului standard este gratuită iar condiţiile pentru deschiderea unui cont premium sunt în curs de stabilire.

După ce ai creat primul tău magazin şi i-ai dat un nume extra-mega-fantastico-genial poţi să începi să îţi uploadezi designurile în secţiunea Modelele mele. Momentan este recomandat să urci fişiere .png cu transparenţă, la o rezolutie de 2000 x 2000 pixeli, 300 DPI (în viitorul apropiat o să poţi urca şi fişiere .ai, .eps, .psd, la rezoluţii mai mari; cu cât rezoluţia e mai mare, cu atât imprimeul este mai reuşit). Pentru ca fanii tăi să îţi găsească produsele mai uşor este important să nu uiţi să bifezi domeniile şi personalităţile cu care s-ar identifica, cărora li s-ar potrivi sau care ar dori să cumpere arta ta.

Produsele le creezi în designerul online aflat în categoria Creează un produs. Primul pas este alegerea tipului de suport dorit (tricou, cană, ursuleţ etc.) după care, odată ce ai pânza ai şi libertate creativă absolută. Poţi schimba culoarea suportului,  fixa modelul pe suport după preferinţă şi alege tipul de font, mărimea şi culoarea textului. După ce ai completat procesul artistic vine vremea să decizi preţul cu care se vor vinde produsele, care înainte să fie expuse trebuie botezate şi descrise.

Gata eşti Open for Business! Urmează să dai sfoară-n ţără şi să culegi rodul creativităţii tale.

Mâine o dăm în finanţe, ca Andrei Gheorghe şi vorbim despre comisioane.

Post by @CosminaSipos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *