Modalităţi de plată pe www.smartgifts.ro

Lansarea drăgăstoasă de care am avut parte la #ValentineSweetParty săptămâna trecută, ne ambiţionează să vă aducem cât mai curând posibil varianta finală, mult îmbunătăţită faţă de actuala versiune beta, a platformei SmartGifts.ro.

Până atunci însă site-ul este complet funcţional. Primele magazine partenere au urcat şi ele modele variate şi deosebit de originale pe site astfel încât nu vă rămâne decât să alegeţi produsul favorit, să îl adăugaţi în coşul dumneavoastră de cumpărături şi să selectaţi una dintre modalităţile de plată pe care vi le pune la dispoziţie în acest moment www.smartgifts.ro şi anume epayment, paypal sau plata ramburs.

Plata prin epayment, pe care am introdus-o astăzi „este cea mai folosită soluţie integrată de comerţ electronic dedicată magazinelor online româneşti, care oferă un sistem de plată online simplu de folosit şi sigur, atât pentru comercianţi, cât şi pentru utilizatori […] potrivit GECAD. Procesul de plată este foarte simplu, tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi datele dumeavoastră de contact şi cele ale cărţii de credit ori debit, mastercard sau visa pe care doriţi să o folosiţi pentru completarea tranzacţiei. Confirmarea plăţii se face printr-un email care poate fi de asemenea printat şi care serveşte drept chitanţă.

Plata prin Paypal, un serviciu online care funcţionează ca un cont bancar electronic, reprezintă o metodă foarte convenabilă de plată deoarece se pot gestiona într-un cont toate cheltuielile de pe internet: se pot efectua plăţi pentru produse cumpărate, se pot trimite şi primi bani dinspre sau către alte conturi din lume, toate acestea fără ca datele cardului să fie expuse în vreun fel pe diferite site-uri ceea ce diminuează riscul fraudării şi sporeşte siguranţa tranzacţiilor. Mai multe despre plata prin paypal aflaţi pe http://www.platesteonline.com

În cazul în care doriţi să plătiţi produsele plus taxa de transport numai în momentul în care coletul vă este livrat acasă de către curier atunci puteţi alege opţiunea plată ramburs.

Post by @CosminaSipos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *