SmartGifts.ro se alătură celor care îmbrăţişează, încurajează şi susţin lectura

Ne-am oferit să sprijinim campania iniţiată de AltIasi, Lavinia Biberi şi susţinută de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” care îşi propune să aducă mai multă magie şi fantezie serilor petrecute la cămin cu ajutorul cărţilor şi să le trezească din nou studenţilor apetitul pentru literatură deoarece SmartGifts.ro crede în stimularea şi dezvoltarea imaginaţiei, personalităţii, caracterului, culturii tinerilor prin intermediul oricărui mijloc posibil fie el oral, scris, vizual sau virtual.

În ceea priveşte alegaţiile potrivit cărora tinerii citesc mai mult bloguri decât beletristică nu vrem să generalizăm pânâ nu avem confirmarea de la cercetătorii britanici dar nici nu dorim să fim puşi în faţa faptului împlinit când în loc de un titlu semeţ din literatura universală la secţiunea “Cartea de Căpătâi” din oracole copiii noştri vor completa numele unui post de pe vreun blog oarecare prin urmare Îmbrăţişăm Lectura.

Contribuţia platformei noastre interactive este una cu în-semn-ătate. Vom ajuta cu semne de carte şi baloane ce vor fi împărţite în ziua D a campaniei, pe 1 Martie şi vor fi ataşate tuturor volumelor donate.

Săptămâna aceasta mai aveţi ocazia să donaţi cărţi la standurile ce vor fi amplasate în corpurile A şi B ale UAIC din Iaşi între orele 12-14.

Post by @CosminaSipos

2 Replies to “SmartGifts.ro se alătură celor care îmbrăţişează, încurajează şi susţin lectura”

  1. Multumim pentru sponsorizarea! Studentii ieseni asteapta 1 martie pe Copou 🙂

    Sa imbratisam lectura… pentru ca citim mai multe bloguri decat carti 🙂

    Lavinia imbratiseaza SmartGifts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *